Leveringsvoorwaarden

 

Levering

Welkom bij Savvitor.com, waar uw tevredenheid onze hoogste prioriteit is!

 

Bij Savvitor.com willen we ervoor zorgen dat u een naadloze en zorgvuldige ervaring heeft bij het bestellen en ontvangen van onze producten. Om u volledig op de hoogte te stellen van ons leveringsproces, willen we graag enkele belangrijke punten benadrukken.

 

Verwerkingstijd

Als u een bestelling plaatst op vrijdag na 12 uur 's middags, wordt deze pas op de volgende maandag verwerkt. Houd er rekening mee dat we tijdens het weekend geen bestellingen verwerken, aangezien we ons inzetten voor de kwaliteit van onze service en het welzijn van ons team.

Na de verwerkingsdag wordt er altijd een periode van 2 tot 3 dagen gerekend voor de verwerking en verzending van uw bestelling. Tijdens deze periode wordt uw bestelling zorgvuldig ingepakt en onderworpen aan een grondige kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat alleen producten van de hoogste standaard ons warenhuis verlaten.

 

Process tijdens verwerkingstijd 

Onze toegewijde teamleden doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw bestelling snel en efficiënt wordt verwerkt, maar we willen ook benadrukken dat kwaliteit en nauwkeurigheid onze prioriteit zijn. Daarom vragen we om uw begrip en geduld terwijl we ervoor zorgen dat uw bestelling met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld.

Levertijd

Wanneer uw pakket is verwerkt, kunnen de verzendtijden variëren. Over het algemeen duurt het verzenden naar Spanje ongeveer 3 dagen nadat het pakket is verwerkt. Voor de rest van Europa kan de verzendtijd variëren van 7 tot soms 14 dagen, afhankelijk van de bestemming en de snelheid van de koeriersdiensten.

Het proces van verwerking kan invloed hebben op de uiteindelijke verzendtijd. Zodra uw pakket is verwerkt, wordt het overgedragen aan de koeriersdienst voor levering. Houd er rekening mee dat deze tijden schattingen zijn en kunnen variëren afhankelijk van externe factoren zoals weersomstandigheden, douanecontroles en feestdagen.

We streven ernaar om uw pakket zo snel mogelijk te verzenden, maar houd er rekening mee dat er soms vertragingen kunnen optreden buiten onze controle. Voor meer informatie over uw specifieke zending kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Dank u voor uw begrip en geduld tijdens het verzendproces. We doen ons best om ervoor te zorgen dat uw pakket veilig en op tijd bij u aankomt.

 

Kosten van de levering 

Bij het plaatsen van een bestelling is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de bezorgkosten. Ons systeem is ontworpen om u een nauwkeurige schatting te geven van de bezorgkosten op basis van het gewicht en de afmetingen van de producten die u bestelt, evenals het afleveradres.

Wanneer u uw adres invult tijdens het bestelproces, zal ons systeem automatisch de bezorgkosten berekenen op basis van de specifieke kenmerken van uw bestelling en de verzendbestemming. Aangezien elk product verschillende gewichten en afmetingen heeft, is het belangrijk dat het systeem deze gegevens gebruikt om een nauwkeurige berekening te maken.

Op deze manier krijgt u een transparant overzicht van de totale kosten van uw bestelling, inclusief de bezorgkosten, voordat u de betaling voltooit. Dit stelt u in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en eventuele verrassingen bij het afrekenen te voorkomen.

Indien u vragen heeft over de berekende bezorgkosten of andere aspecten van het bestelproces, staan onze klantenservicemedewerkers altijd voor u klaar om u te helpen.

 

Bedankt voor uw vertrouwen in Savvitor.com. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en u hoogwaardige producten te leveren met een service waarop u kunt vertrouwen!

Bij Savvitor.com streven we ernaar om uw winkelervaring zo vlot en plezierig mogelijk te maken. Mocht u echter vragen hebben over uw bestelling of de leveringsstatus, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vriendelijke klantenservice. We staan altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

 

© 2024 Savvitor.com, Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • PayPal
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account