Retourvoorwaarden

RETOUREN

----

De mogelijkheid van retourzending geldt gedurende 14 dagen. Indien er meer dan 14 dagen zijn verlopen sinds je aankoop, kunnen we je geen ruil of terugbetaling aanbieden. de klant heeft na de retour aanvraag nog 14 dagen om te zorgen dat het product terug te sturen  Waneer Savvitor de retour heeft verwerkt binnen 7 dagen en is goed gekeurd dit gebeurt, gaat Savvitor over tot terug betaling binnen 14 dagen. waarvan 7 dagen verwerkingstijd en 7 dagen terug betaal tijd.

Klanten dienen zich binnen 5 dagen na ontvangst van het pakkeet zich te melden waneer er een van de  volgende aspecten zich aandienen. als de klant na 5 dagen pas meld dat product kapot is aangekomen kan savvitor niet vanuitgaande dat het product kapot is gegaan dus krijg u een pakket binnen die beschadigd is laat dit gelijk weten aan de klantenservice 

Voorwaarde

- De verpakking waarin het pakket aankomt is kapot. 

- Het product is incompleet. 

- Het product is defect.

- De klant heeft het verkeerde product gekregen. 

Waneer de klant dit niet doet binnen de 5 dagen na ontvangst van het pakket. Kan Savvitor geen retour aannemen, dit komt omdat Savvitor  niet kan nagaan of dit eventueel door de klant zelf is veroorzaakt. Blijk het toch dat je pakketje schaden heeft of defect is geef binnen 5 dagen aan de klantenservice door welk pakketje het bevat wat er mis is en foto's zo kunnen wij het snel oppakken 


Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk -  in de originele staat en verpakking aan Savvitor geretourneerd worden.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is."

Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Dat geldt bijvoorbeeld voor beperkt houdbare artikelen zoals voeding, bloemen, kranten of tijdschriften. We aanvaarden ook geen retouren van hygiënische of sanitaire artikelen, gevaarlijke materialen, of brandbare vloeistoffen of gassen.

Andere artikelen die niet kunnen worden geretourneerd:
* sommige producten voor gezondheid en persoonlijke hygiëne
Om je retour te verwerken, hebben we een aankoopbon of een bewijs van je aankoop nodig.
Stuur je aankoop niet meteen terug maar geef eerst aan dat u deze wilt retourneren.

In bepaalde gevallen wordt slechts een gedeelte van de prijs terugbetaald: (indien van toepassing)
* Boeken die duidelijk zijn gebruikt
* Cd's, dvd's, videobanden, software, games, cassettebanden of vinylplaten waarvan de verpakking is geopend
* Artikelen die zich niet in hun oorspronkelijke staat bevinden, beschadigd zijn of waarvan onderdelen ontbreken, en waarbij dit niet aan ons te wijten is
* artikelen die niet binnen een periode van 14 dagen na levering worden teruggestuurd
Terugbetalingen (indien van toepassing)
Na ontvangst en inspectie van de teruggezonden artikelen, sturen we je via e-mail een ontvangstbevestiging. We laten je ook weten of we je terugbetaling hebben goedgekeurd of geweigerd.
Als we je terugbetaling goedkeuren, wordt deze verwerkt en binnen een bepaald aantal dagen automatisch via je creditcard of je oorspronkelijke betalingsmethode verrekend.

Verlate of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als je je terugbetaling nog niet hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening.
Neem dan eventueel contact op met de uitgever van je creditcard. Het kan even duren voor je terugbetaling te zien is.
Als dat niet het probleem is, neem dan contact op met je bank. Vaak is er tijd nodig om een terugbetaling te verwerken.
Heb je dit gedaan, maar heb je je terugbetaling nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via support@savvitor.com.
Hygiënische artikelen (indien van toepassing)
Er kunnen geen terugbetalingen worden gedaan voor Hygiënische artikelen waar de hygiene sticker is van verwijderd

Ruilen (indien van toepassing)
We vervangen alleen defecte of beschadigde artikelen. Als je een artikel wilt ruilen tegen hetzelfde artikel, stuur dan een e-mail naar support@savvitor.com en volgt de retour instructie op. 

Geschenken
Als het gaat om een artikel dat specifiek als cadeau gekocht is en rechtstreeks naar jou is verstuurd, ontvang je een tegoed voor de waarde van het teruggestuurde artikel. We sturen je een cadeaubon zodra we het teruggestuurde artikel hebben ontvangen.

Indien het artikel bij aankoop niet als cadeau is aangemerkt of de gever het artikel eerst zelf in ontvangst heeft genomen en pas daarna aan jou heeft gegeven, betalen we het artikel terug aan diegene die het jou gegeven heeft en krijgt diegene dus bericht dat je het hebt teruggestuurd.
Verzending
Om je artikel terug te sturen, moet je de instructie volgen die via de mail aangemerkt worden 
De verzendkosten voor het terugsturen van het artikel zijn voor jouw rekening. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Wanneer je een terugbetaling ontvangt, worden de verzendkosten in mindering gebracht van je terugbetaling.

Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door de webwinkelier of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden Hoe lang een vervangend artikel naar jou onderweg is, hangt af van waar je je bevindt.

 

Voorwaarden & Afspraken

 • De klant heeft 14 dagen voor het retour melden van het product 
 • daarna heeft de klant nog 14 dagen de tijd om uw artikel terug te zenden
 • De retourkosten zijn voor de klant let op is het een verkeerd product dat niet match met het gekochte product of het product is incompleet of beschadigd dan neemt savvitor.com de retour kosten op zich 

 

Klanten dienen zich binnen 5 dagen na ontvangst van het pakkeet zich te melden waneer er een van de  volgende aspecten zich aandienen.

- De verpakking waarin het pakket aankomt is kapot. 

- Het product is incompleet. 

- Het product is defect.

- De klant heeft het verkeerde product gekregen. 

Waneer de klant dit niet doet binnen de 5 dagen na ontvangst van het pakket. Kan Savvitor geen retour aannemen, dit komt omdat Savvitor  niet kan nagaan of dit eventueel door de klant zelf is veroorzaakt. 

Blijk het toch dat je pakketje schaden heeft of defect is geef binnen 5 dagen aan de klantenservice door welk pakketje het bevat wat er mis is en foto's zo kunnen wij het snel oppakken 

 

© 2024 Savvitor.com, Powered by Shopify

 • American Express
 • Apple Pay
 • Google Pay
 • iDEAL
 • Maestro
 • Mastercard
 • PayPal
 • Shop Pay
 • Union Pay
 • Visa

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account